Kirkas mieli - rentoutushoito mielelle ja keholle

Suuri osa nykyajan ihmisistä kärsii ainakin ajoittain stressistä ja mielen ylikuormittumisesta. Tämä heijastuu kehossa esimerkiksi niska-hartiaseudun kipuna ja jännityksenä sekä päänsärkynä.

Kirkas mieli -hoito tarjoaa lievitystä kipuun johdattaen samalla yhä syvempään rentoutumisen tilaan, jonka kautta vähitellen voidaan vaikuttaa päänsäryn, kivun ja jännittyneisyyden taustalla piileviin syihin. Hoidossa yhdistetään lämpöhoitoa, klassista hierontaa sekä akupainantaa. Käsiteltäviä alueita ovat jalkaterät, kämmenet, niska-hartiaseutu sekä pää.

Hoidon jälkeen hoidettava kokee syvän rentoutumisen ja tyyneyden tilan sekä kehon että mielen tasolla. Ajatusten hälinä rauhoittuu ja levollisen läsnäolon tila valtaa olemuksen.

Erityisesti stressistä ja toistuvista päänsäryistä kärsivät voivat saada helpotusta Kirkas mieli -hoidosta. Pysyvien vaikutusten aikaansaamiseksi hoitoja suositellaan vastaanottamaan useamman kerran sarjana. Tarvittaessa ja haluttaessa myös rentoutumiseen ja kotona tehtävään itsehoitoon voi saada opastusta.

Kesto 60 min (alku- ja loppukeskusteluineen)

Hinta 58€ (sis. alv)