Klassinen ja urheiluhieronta

Hieronta tuo hyvää oloa ja kokonaisvaltaista rentoutumista sekä tarjoaa helpotusta monenlaisiin lihas- ja nivelperäisiin vaivoihin.

Jokainen hieronta tehdään läsnäolevasti, asiantuntemuksella ja se räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Kaipasitpa sitten voimakasta, lihasjännityksiä avaavaa hierontaa tai pehmeän rentouttavaa hierontaa tai mitä tahansa siltä väliltä, otamme huomioon toiveesi.

Hoidon yhteydessä teemme halutessasi klassisen ja/tai urheiluhieronnan otteiden lisäksi myös nivelmobilisaatiota, mobilisoivaa hierontaa, passiivisia venytyksiä ja lämpöhoitoa (ilmoitathan etukäteen jos haluat hieronnan yhteydessä lämpöhoitoa).

KLASSINEN HIERONTA – URHEILUHIERONTA

Jaottelu klassiseen ja urheiluhierontaan perustuu hoidossa käytettäviin otteisiin. Myös koulutetun hierojan tutkinnossa erotetaan nämä kaksi hoitomuotoa toisistaan. Käytännön työssä hierojat yhdistelevät näitä otteita asiakkaan tilanteen, tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti.

Klassinen hieronta on perinteinen rentouttava hoitomuoto, jossa kehon pehmytkudoksia muokataan esimerkiksi sively- ja hankausotteilla. Urheiluhieronnassa lihaksia venytetään ja muokataan mm. pitkittäis- ja poikittaisotteilla.

Urheiluhieronta jakautuu moneen alalajiin hieman riippuen siitä, toteutetaanko hoito harrastelijalle vai ammattimaisesti urheilevalle. Ennen rasitusta tehtävä lämmittävä hieronta eroaa rasituksen jälkeisestä palauttavasta hieronnasta. Kilpaurheilijan hoito myös vaihtelee riippuen siitä, missä vaiheessa harjoittelu- tai kilpailukautta urheilija on.

Ammattitaitoinen hieroja hallitsee sekä klassisen että urheiluhieronnan otteet ja osaa yhdessä asiakkaan kanssa hoitoa suunnitellessaan ja toteuttaessaan valita toimivat ja tarjoituksenmukaiset menetelmät. Santoshan koulutetut hierojat tarjoavat klassista- ja urheiluhierontaa sekä nivelmobilisaatiotekniikoita.

Lähde: Hieronta-Akatemian opetusmoniste: Urheiluhieronta. Hieronta-Akatemian opetusmoniste (Terhi Elo, Nea Forss): Hieronta.

Hinnasto

  • 45min 46€
  • 60min 58€
  • 75min 70€
  • 90min 82€
  • 120min 99€

Maksut käteisellä tai kortilla.

Kolmen kerran lahja- ja sarjakortit -10%
Viiden kerran lahja- ja sarjakortit -15%
Voit ostaa sarjakortin hierontakäynnin yhteydessä tai nettikaupastamme.