Hierojat

  Koulutettu hieroja Rosabelle Salonen

Olen Rosabelle, koulutettu hieroja, ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut joogan ja meditaation harjoittaja ja opettaja sekä osteopaattiopiskelija.

Hierojan työssä koen tärkeäksi mahdollisuuden tuoda lisää rentoutta ja harmoniaa nykyajan ihmisten stressaavaan elämään. Käytän klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoita sekä tarvittaessa nivelmobilisaatioita.

Lisäksi olen erikoistunut triggerpisteiden (lihaksissa olevien kipupisteiden) hoitamiseen. Triggerpistekäsittelyllä voi hoitaa lihaskipuja ja -kireyksiä tehokkaasti ja täsmällisesti. Pyrin aina soveltamaan tekniikoita ja otteiden voimakkuutta hoidettavan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden. Hoidoissani painottuu läsnäolo ja ihmisen huomioiminen kokonaisuutena. Annan mielelläni myös ohjeita kotona tehtävään itsehoitoon.

Olen opiskellut Helsingin Hieronta-Akatemiassa ja valmistunut koulutetuksi hierojaksi tammikuussa 2017, erikoistumisalueenani nivelten liikkuvuuden edistäminen. Hierojaksi valmistumiseni jälkeen olen syventänyt tietojani ja taitojani koulutetuille hierojille suunnatuilla lisäkursseilla. Olen myös opiskellut akupainantaa joogan kautta sekä erillisillä akupainanta-kursseilla. Syksyllä 2019 aloitin osteopatian opinnot, koska haluan ymmärtää yhä syvemmin ihmiskehon toimintaa ja oppia auttamaan erilaisia ihmisiä vieläkin paremmin ja kokonaisvaltaisemmin.

Hyvinvoinnin ja rentoutumisen edistäminen on tärkeä teema myös omassa elämässäni. Hieronnan ja joogan lisäksi nautin luonnossa liikkumisesta, tanssimisesta, ystävien seurasta ja elämän pienistä iloista.

Ajanvaraukset netistä tai numerosta 040-7167710 (soitto tai tekstiviesti).
Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

Koulutettu hieroja Ghaada Saarikivi

Ghaada ottaa tällä hetkellä vastaan asiakkaita vain kotonaan Helsingin Vuosaaressa. Lisätietoja ja ajanvaraus p. 050-539 09 71

Koen hierojan toimenkuvan laajana. Olen työskennellyt erilaisten kiputilojen ja kehon kroonisten ongelmien parissa, ratkoen yhdessä hoidettavan kanssa ja hänen tahdissaan fyysisiä jännityksiä. Toisaalta hieron paljon myös ennaltaehkäisevästi, elämäniloa ja hyvinvointia ylläpitäen. Hierontaan voi aina tulla myös vaan nauttimaan ja rentoutumaan, mitään erityistä syytä siihen ei tarvita! Yhteisen hetken jakaminen, ihmisen kokonaisvaltainen kuunteleminen, rentoutuminen ja monipuolinen urheilu- ja klassisen hieronnan sekä nivelmobilisaation menetelmien käyttö ovat pääasialliset työvälineeni. Hoitamista tukee myös oma joogaharjoitus ja jatkuva innostus tutkia ja oppia ihmisen kehosta ja sen mahdollisuuksista. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Helsingin Hieronta-akatemiasta vuonna 2015.

Tervetuloa hierontaan paranemaan, pysähtymään, nautiskelemaan ja jakamaan aina ainutlaatuinen hetki kanssani <3 Facebook: koulutettuhierojaghaadasaarikivi