Omahoidon ohjaus

Toisinaan hieronnan vastaanottaminen on täysin riittävä kehonhuoltotoimenpide. Yksittäinenkin hierontakäynti voi olla niin rentouttava ja tyydyttävä kokemus, että sen tuella keho löytää luonnollisen harmonian tilansa.

Monesti kuitenkin hoitoa on tarpeen vastaanottaa kuuriluontoisesti, hoitosarjana tai vähintään käydä hieronnassa säännöllisesti. Tällöin voi alkaa havaita positiivisia muutoksia mm. kehossa, mielialassa, kyvyssä rentoutua ja unensaannissa.

Jos keho on todella jumissa tai elämäntilanne on kokonaisuudessaan haasteellinen, tarvitaan usein myös muunlaisia muutoksia kuin hieronnassa käyminen. Me Santoshassa toimimme erittäin mielellämme kanssakulkijoina itsestään huolehtimisen taipaleella. Tarvittaessa ja haluttaessa osaamme opastaa löytämään vaikkapa itselle sopivan liikuntamuodon tai harjoitteen, tuemme löytämään liikunnan ja levon sekä palautumisen oikeata suhdetta tai esittelemme asiakkaalle kokonaan uudenlaisia kehonhuoltomenetelmiä.

Tarjoamme aina yksilöllistä palvelua, jossa pyrimme huomioimaan asiakkaan tilanteen laajasti ja monipuolisesti. Vaihtelevat työ-, ja perhe-elämän vaiheet sekä erilaiset tottumukset vapaa-ajan vietossa luovat erilaisia tarpeita ja mahdollisuuksia. Kaiken ikäisenä, kokoisena ja kaikissa elämäntilanteissa on mahdollista voida hyvin ja löytää itselleen sopivia tapoja rentoutua ja huolehtia hyvinvoinnistaan. Santoshassa autamme sinua löytämään yksilöllisen tapasi kukoistaa.

Tervetuloa hoitoon!